• Segway-túrák

 • Innovatív természetjárás környezetbarát eszközökkel

  Az emberek többsége szereti a természetet. Fiatalabb korunkban gyakran kirándultunk a családdal, az iskolás társakkal, barátokkal. Aztán felnőttünk, szinte minden nap dolgozunk, és a kikapcsolódásra egyre kevesebb időnk jut. Amikor végre akad némi szabadidőnk, akkor szeretnénk a lehető legrövidebb idő alatt minél több élményhez jutni. Nyitottak vagyunk az új dolgok iránt, és az időnket szeretnénk aktívan, a szabadban eltölteni.

  Mi úgy gondoljuk, hogy segway-túráinkkal mindezt megadhatjuk Önöknek!
  Eszközeinkkel a közlekedés izgalmas, eddig nem tapasztalt élményt, exkluzivitást jelent, ezáltal felejthetetlenné téve az itt töltött időt.
  Célunk, hogy Ügyfeleink számára környezetbarát eszközeink használatával minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Túráink során megismerhetik a Balaton és a somogyi táj gazdag flóráját és faunáját, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális és történelmi értékeit, hagyományait.
  Túráink különféle időtartamúak, hosszúságúak és nehézségűek. Ha csak egy szabad órája van, akkor is remek kikapcsolódást tudunk nyújtani a természetben! Amennyiben egy egész délelőttöt vagy délutánt szeretne tartalmasan eltölteni, arra szolgálnak a 3-4 órás túráink!
  Rugalmasak vagyunk, ezért egyedi igényeket is kiszolgálunk!
  Nemcsak Zamárdiban vagyunk elérhetőek, hiszen kitelepüléssel házhoz visszük a szórakozást!
  Keressen minket elérhetőségeinken, nem bánja meg!
  Várunk mindenkit szeretettel!

  Cím: Zamárdi, Kossuth utca - Kiss Ernő utca sarok

  Telefon: 00309077414, 00203320738

  Email: info@greenride.hu

  Web: www.greenride.hu